despre noi Fructul

Titlu 6

   S.R.L."FRUCTUL" a fost fondata în anul 1996 de catre Gheorghe Cosoi. Initial, societatea avea o singura directie de activitate – colectarea si pastrarea fructelor în camere frigorifice.

     În sezonul de pastrare 1997 -1998 s-au mai pastrart si circa 200 tone cartofi de samânta, material semincier importat din Olanda, Germania si Romania. În primavara – vara anului 1998 a fost creat un câmp demonstrativ, unde au fost prezentate soiurile de cartof pastrate. A fost organizate si petrecute, seminare practice cu participarea specialistilor firmelor producatoare de material semincier de cartof din Olanda, Germania si Romania.

     Pe parcursul urmatorilor ani pe terenurile agricole ale S.R.L. "FRUCTUL" au fost aplicate multe din tehnologiile noi de crestere a legumilor si cartofului, în special a soiurilor timpurii. Totodata au fost construite circa 0,5 ha sere cu încalzire de la conducta de gaz natural, lucru care a permis deschiderea unor noi directii de activitate : cresterea rasadurilor de flori si a celor de legume.

     S.R.L. "FRUCTUL" produce, începând cu anul 2003, iarba în rulou pentru gazoane, îndeplineste lucrari de amenajare si înverzire a terenurilor. În anul 2004 a fost realizat covorul de iarba (din iaba de rulou proprie) la constructia memorialului "Capul de pod Serpeni" cu o suprafata de 4 100 m.p.
Fructul

     S.R.L. "FRUCTUL" colaboreaza cu un sir de firme de peste hotare. Pe parcursul ultimilor 3 – 4 ani a fost demonstrata înalta eficienta de folosire a materialului netesut agril (producator – firma poloneza " Agrimpex") pentru obtinerea unor produse agricole supratimpurii de cartof, varza, ardei, salata . Pentru multi producatori din Republica Moldova a devenit un lucru obisnuit folosirea acestui material pentru protejarea culturilor legumicole de îngheturile de la suprafata solului.

     Agricultorii din republica utilizeaza tot mai mult semintele de legume produse de firma italiana ISI SEMENTI, care al doilea an organizeza, în colaborare cu S.R.L. "FRUCTUL" , câmpuri demonstrative ale soiurilor si hibrizilor de tomate, ardei, ciapa s.a. culturi legumicole.

     Colaborarea cu firma ceha "AGRO CS" a facut cunoscuta producta acestea pentru floricultorii si legumicultorii autohtoni: substraturi pentru rasada de legume si flori, fertilizatori lichizi si solizi atât pentru profesionisti, cât si pentru amatori.
ce zice media

Complex funerar sarmatic descoperit la SRL FRUCTUL

  ...
continuare >

Titlu 6

   S.R.L."FRUCTUL" a fost fondata în anul 1996 de catre Gheorghe Cosoi. Initial, societatea avea o singura directie de activitate – colectarea si pastrarea fructelor în camere frigor ...
continuare >