AGROXILATO K

AGROXILATO K

 

Potasiu total solubil în apă - 20%

Fosfor total solubil în apă - 5%

 

AGROXILATO-K este un fertilizator cu un conţinut bogat în carboxilat de Potasiu. A fost creat pentru a garanta o asimilare rapidă şi eficientă a potasiului chiar şi în situaţii de stres (salinitate, îngheţ, frig, boli, secetă, căldură, etc). Aplicarea sa prin fertiirigare reglează şi îmbunătăţeşte presiunea osmotică din rădăcini, ceea ce permite o mai bună circulaţie a apei şi a celorlalţi nutrienţi dinspre rădăcină spre varfurile de creştere.În perioada creşterii fructelor, AGROXILATO-K îmbunătăţeşte marimea finală a fructului şi creşte concentraţia de zaharuri în fruct. Eficienţa AGROXILATO-K este dată de conţinutul bogat de potasiu, împreună cu acizii organici cu greutate moleculară mică şi moleculele AMEC. Această compoziţie îmbogăţeşte substanţial afluxul de apă în plantă şi îi dă acesteia o rezistenţă sporită în condiţii de stres ridicate.

 

Este recomandat pentru:

 -controlul nutriţiei cu potasiu independent de oricare alţi nutrienţi cu care este asociat în mod obişnuit.
-mărirea rapidă a fructelor.
-stimulează asimilarea Potasiului şi apei la nivel radicular în momentele cu cele mai mari cerinţe de elemente nutritive pentru plante: creştere vegetativă puternică, condiţii de stres salin, secetă, etc.
- Creşterea conţinutului de zahăruri în fruct (fructe mult mai dulci decât în mod normal).
-stimulează transportul produşilor fotosintezei de la frunze către fructe rezultînd fructe mai mari, mai timpurii, mai calitative.

Adaugat: 25.06.2015 Vizionat: 740