TURFLINE

TURFLINE

 PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA GAZONULUI DUMNEAVOASTRĂ

Avem plăcerea de a vă prezenta marca Turfline, flexibilă, cu varietăţi de iarbă din portofoliul unic al DLF-TRIFOLIUM. Sămânţa de iarbă de cea mai bună calitate şi soluţiile inovatoare asigură un strat de iarbă cu cele mai bune performanţe, adecvat pentru toate utilizările – aducând inovaţie grădinii dumneavoastră. Două soluţii inovatoare unice oferite de DLF-TRIFOLIUM sunt Microclover şi iSeed®.

 Turfline a devenit una dintre cele mai mari mărci din Europa pe piaţa de larg consum. Dezvoltarea puternică a mărcii se bazează pe varietăţile de încredere, care oferă întotdeauna performanţe înalte, precum şi pe recunoaşterea care apare ca urmare a acestora.


TURFLINE - ALEGEREA PUTERNICĂ

Turfline este o marcă puternică, la nivel european, concepută să îndeplinească diferitele cerinţe referitoare la seminţele de gazon. Amestecurile sunt atent concepute, astfel încât să stabilească standarde mai înalte pentru calitatea şi aspectul gazonului. De asemenea, amestecurile asigură compoziţii cu un echilibru fin între varietăţi de calitate ridicată, creând gazoane cu o creştere densă şi cu frunze subţiri. Toate varietăţile sunt verifi cate şi testate în condiţiile climaterice locale.


Ambalare

Amestecurile turfline sunt disponibile în cutii commode de 1 kg și saci de 7,5 kg (Wild Meadow este disponibil în cutii de 0,5 kg și 1 kg). Cutiile și sacii au un design atrăgător și plin de culoare.

Pe toate cutiile, textul este disponibil în 7 limbi diferite, iar pe saci în 9.

Pentru livrările speciale, pot fi utilizați sacii standart de 20 kg. 
 

 

Adaugat: 11.08.2011 Vizionat: 8114